Полицията в Монтана е разкрила 7 престъпления, съобщиха от МВР.

...
Полицията в Монтана е разкрила 7 престъпления, съобщиха от МВР.
Коментари Харесай

При спецакция! Полицията в Монтана разкри 7 престъпления

Полицията в Монтана е разкрила 7 закононарушения, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера, сред 8.30 и 16 часа, е извършена профилирана интервенция по запазване на публичния ред и противопоставяне на конвенциналната престъпност на територията на Участък Огоста, обслужващ селата на община Монтана. В интервенцията са взели участие екипи на районно управление (на МВР) Монтана и ЗЖУ Монтана.
В хода на акцията са разкрити 7 закононарушения – три домови обири в селата Вирове, Долно Белотинци и Габровница, превозване на противозаконна дървесина и ръководство на нерегистриран лек автомобил в село Долно Белотинци. Полицейските чиновници открили четирима малолетни, направили независимо или в съучастничество обири на движимости, мобилен телефон и пари от 3 къщи в селата Долно Белотинци и Габровница, като част от откраднатите движимости са открити. Установени са 3-ма поданици на селата Вирове и Долно Белотинци, транспортирали противозаконна дървесина – двама с каруци, а един с лек автомобил „ Фолксваген Голф”, който не бил регистриран по законния ред.
По време на осъществения надзор по сигурност на придвижването са тествани 124 МПС, 141 лица и са формирани 6 акта по Закона за придвижване по пътищата. Извършени са още превантивни беседи с 14 лица от престъпния контингент и са тествани 16 обекта.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР