Заподозрян е арестуван след влизане с взлом в дома на президента на UFC Дана Уайт

...
Полицията в Мейн арестува 23-годишен мъж за опит за кражба
Коментари Харесай

Полицията в Мейн арестува 23-годишен мъж за опит за кражба с взлом в дома на президента на UFC Дейна Уайт. Властите получиха информация, след като видеозапис на заподозрения беше споделен в социалните медии.

В съобщение за новини шерифът на окръг Пенобскот каза, че в ранните сутрешни часове на понеделник служителите са получили сигнал за опит за кражба с взлом и се отзовал на имота, собственост на Уайт, който бил обитаван по време на инцидента.

Уайт е президент на Ultimate Fighting Championship (UFC) от 2001 г. Базираната в Лас Вегас компания е най-голямата компания за промоция на ММА в света и предлага популярни бойни събития с плащане за гледане. Според Forbes, UFC публикува най-добрата си финансова година в историята си през 2022 г. и нейният собственик, Endeavour, сега се стреми да се слее с WWE, за да формира отделна публично търгувана компания.

Длъжностните лица не казаха дали Уайт е бил обитателят по време на опита за кражба с взлом, но служители казаха, че обитателят не е имал контакт със замесения заподозрян.

Заподозреният, който е идентифициран като Брейди Купър от Гленбърн, Мейн, е избягал от района в превозно средство преди пристигането на първия полицай. „Депутатите успяха да се срещнат с управител на имоти и да осигурят видеозапис на заподозрения заедно с други доказателства“, каза шерифът на окръг Пенобскот.

Уайт публикува видео в Instagram тази седмица на заподозрян, който се опитва да разбийте вратата му. На видеото се вижда как мъж рита няколко пъти вратата и след като не успява, се прицелва в камерата на звънеца, преди да избяга. Надписът към видеото гласи: „2500 долара за първия човек, който уведоми полицията в Левант кой е този идиот.“

„Когато видеоклипът беше споделен чрез платформите на социалните медии, няколко съвета бяха изпратени до шерифа Office“, казаха служители, без да уточняват какви са били съветите и на какви платформи е бил споделен видеоклипът.

Властите обработиха информацията и доказателствата и арестуваха Купър, който е обвинен в „две криминални престъпления“, се казва в изявлението на полицията.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР