Полицията в Мърсисайд и Футболната асоциация на Англия започнаха разследване

...
Полицията в Мърсисайд и Футболната асоциация на Англия започнаха разследване
Коментари Харесай

Полицията в Ливърпул и ФА разследват кавгата между Виейра и фена на Евертън

Полицията в Мърсисайд и Футболната асоциация на Англия започнаха следствие след кавгата сред мениджъра на Кристъл Палас Патрик Виейра и последовател на Евертън в четвъртък вечерта.

Инцидентът се случи след края на мача сред двата отбора, в който „ карамелите “ стигнаха до поврат от 0:2 до 3:2 през втората част. Успехът утвърди тима в елита на Англия и през идващия сезон след изключително трагични условия.

Феновете на домакините нахлуха на терена секунди след третия гол, въпреки минутата да бе 85-а, само че след малко закъснение играта бе обновена преди домакинските последователи да „ наводнят “ още веднъж терена след края на срещата, с цел да отпразнуват оцеляването на клуба си.

Видеозаписи, оповестени след мача, демонстрират по какъв начин почитател на Евертън се подиграва в лицето на Виейра, който се опитваше да си проправи път към съблекалнята на „ орлите “. На фрагментите се вижда по какъв начин 45-годишният някогашен халф на Арсенал рита фена в възмездие, след което бива отвеждан от „ Гуудисън Парк “ от други последователи на „ карамелите “.

В ранните часове на петък полицията в Мърсисайд анонсира, че е арестувала седем индивида след известия за вълнения след мача, до момента в който следствията към тях биват обсъждани и от Футболната асоциация на Англия.

Предстои да се разбере какво ще бъде наказването на ентусиастът на Евертън в околните дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР