Полицията в Мадрид е задържала Бейхан Мези Рафи, познат в

...
Полицията в Мадрид е задържала Бейхан Мези Рафи, познат в
Коментари Харесай

Мадридската полиция задържа български мафиот

Полицията в Мадрид е задържала Бейхан Мези Рафи, прочут в Испания като Иво Българина, съобщиTardeAR, представена от. Той е водач на незаконна група, която се занимава с разнообразни противозаконни действия.

Според информациятаБейхан Мези Рафи е изнудвал един от шефовете на футболния клуб " Севиля " за половин милион евро. Става въпрос за предварителен лагер на елитния клуб, който Иво Българина е трябвало да провежда в Мексико. В последна сметка лагерът не се е състоял, само че все пак мафиотът е желал да получи въпросната сума от неназования шеф на Севиля. Освен Бейхан, който есчитан за един от най-опасните нарушители в Испания, са задържани още четирима души.

Според информацията българският мафиот е отправял закани към няколко чиновници на футболния клуб, в това число и такива отвън високата администрация за да получи мечтаната сума. Така към чисто игровите проблеми на " Севиля ", се прибавя още един с този скандал. Отборът се показва едва в Ла Лига от началото на сезона, като има единствено две победи в 14 мача и заема 15-то място в класирането.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР