Полицията в Мадрид е нащрек от снощи заради два четвъртфинални

...
Полицията в Мадрид е нащрек от снощи заради два четвъртфинални
Коментари Харесай

Полицията в Мадрид е нащрек, УЕФА частично затвори стадион

Полицията в Мадрид е нащрек от нощес поради два четвъртфинални реванша от Шампионската лига, в които гостуват британски тимове. Тази вечер от 22 часа е срещата " Реал " (Мадрид) - " Челси " (3:1 в първия двубой), а 24 часа по-късно " Манчестър Сити " гостува на " Атлетико " (Мадрид) след 1:0 преди седмица.

Двубоите са избрани като " високорискови ", както от позиция на конфликти с локални ентусиасти, по този начин и от сборичкване между тях, в случай че агитки на островитяните се срещнат в испанската столица.

Допълнителни сили за сигурност към този момент участват на главните площади, където нормално се събират гостуващи ентусиасти. Внимание се отделя и на метростанциите и летището.

Мадрид беше хазаин на финала на Шампионска лига 2019 година сред " Ливърпул " и " Тотнъм ".

А УЕФА подреди отчасти затваряне на стадиона на " Атлетико ". Причина за това са " деянията на дискриминация " от страна на публиката на испанския тим.

Тогава ентусиасти на " дюшекчиите " на няколко пъти нарушиха реда, хвърляйки предмети по терена, а и с други прояви.

Очаква се пет хиляди места на стадион " Уанда Метрополитано " в сряда вечер ще останат празни. " Атлетико " (Мадрид) ще би трябвало да покаже и знаме, на което да написа " не на расизма " с логото на УЕФА върху него.

Другият мач довечера е " Байерн " - " Виляреал " (0:1).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР