Полицията в Луизиана застреля тъмнокож младеж при опит да го

...
Полицията в Луизиана застреля тъмнокож младеж при опит да го
Коментари Харесай

Убийство на чернокож пак разтърси САЩ ВИДЕО

Полицията в Луизиана простреля тъмнокож юноша при опит да го арестува, а правозащитници оповестиха случая за следващия случай на полицейско принуждение. Това оповестява телевизионният канал ABC.

Стрелбата се е случила в град Лафайет, щат Луизиана и беше снимана от очевидци. Американският съюз за цивилен права и свободи дефинира случая като “ужасен случай на демонстрация на полицейско принуждение над чернокожи, довел до смърт”, оповестява каналът.

От локалната полиция оповестиха, че органите на реда били извикани в дребен магазин поради мъж, който заплашвал продавача с нож. По време на ареста той се опитал да избяга, по-късно полицията употребява електрошок, с цел да го спре, само че това се оказало неефективно.

След като мъжът с ножа се насочил към различен магазин, полицията разкрила огън. Съобщава се, че мъртвият е 31-годишният Трайфорд Пелерин.

Във видеото, снимано от очевидци, което бе публикувано в обществените мрежи, минимум шестима служители на реда обкръжават младежа, до момента в който той се пробва да влезе в магазина и стрелят по него отблизо разстояние към 10 пъти.

Щатската полиция стартира следствие на случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР