Полицията в Ловеч е задържала 47-годишен мъж, след като 72-годишният

...
Полицията в Ловеч е задържала 47-годишен мъж, след като 72-годишният
Коментари Харесай

Откриха мъртъв мъж, задържаха сина му

Полицията в Ловеч е задържала 47-годишен мъж, откакто 72-годишният му татко е открит мъртъв в дома си. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 10 април, към 14:00 ч, в районното ръководство е получен сигнал от 70-годишен мъж, че негов непосредствен роднина най-вероятно е мъртъв в дома си. Адресът в Ловеч неотложно е посетен от екип на полицията. В жилището е открит 47-годишен мъж в нетрезво положение, както и трупът на 72-годишния му татко. Последвал е оглед на местопроизшествието, при който са открити травматични увреждания по тялото на мъжа и следва да бъде осъществена аутопсия, която да откри точната причина за гибелта.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а 47-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Ловеч за определяне на съпричастността му към случая.

От Окръжната прокуратура в Ловеч оповестиха, че през днешния ден с разпореждане на наблюдаващия прокурор му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Работа по досъдебното произвеждане продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР