Полицията в Лос Анджелис издърпа оцелял от катастрофирал самолет само

...
Полицията в Лос Анджелис издърпа оцелял от катастрофирал самолет само
Коментари Харесай

Спасиха оцелял при самолетна катастрофа, секунди преди да бъде премазан от влак

Полицията в Лос Анджелис издърпа оживял от аварирал аероплан единствено секунди преди трен да се блъсне в него. Записи от камерата на полицията на Лос Анджелис от неделя снимаха спасяването, до момента в който офицери се втурват да извлекат кървящия водач от самолета, преди идващ трен да се разбие в останките на самолета.

Според пожарната злополуката е станала покрай железопътната линия, водеща към летище Уайтман към 14:09 часа локално време.

Американец е същински късметлия, откакто избяга от гибелта не един път, а два пъти в рамките единствено на няколко минути. Първоначално той съумява да оцелее при самолетна злополука, само че машината пада върху железопътни релси.

Човекът е избавен от служителите на реда, които съумяват да го издърпат въпреки и окървавен от разрушения аероплан буквално секунди, преди авиомашината да бъде размазана от идващ трен.

Смразяващите фрагменти бяха публикувани от полицията в Лос Анджелис и са правени от камерите върху колите на униформените. 

Пилотът на авариралия еднодвигателен " Чесна " 172 е откаран в регионален травматологичен център с няколко пострадвания, само че без заплаха за живота.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР