Полицията в Лос Анджелис е била готова да арестува Уил

...
Полицията в Лос Анджелис е била готова да арестува Уил
Коментари Харесай

Кой спря полицаите да арестуват Уил Смит на Оскарите?

Полицията в Лос Анджелис е била подготвена да арестува Уил Смит, откакто удари пестник на комика Крис Рок на сцената на церемонията за премиите " Оскар " в неделя, разкри продуцентът на шоуто Уил Пакър, представен от Асошиейтед прес.

Той описа това в предаването на телевизия Ей Би Си " Добро утро, Америка ", от което беше пуснат фрагмент. Цялото изявление следва да бъде излъчено по-късно през днешния ден.

" Казаха, че това е телесна щета ", съобщи Уил Пакър. " Заявиха, че ще го отведат. " Готови сме. Готови сме да го отведем незабавно. Можете да повдигнете обвинявания, ние можем да го арестуваме ". Те обясниха опциите ".

Уил Пакър сподели, че пострадалият Рок отхвърлил тази концепция.

" Не, не, не, добре съм ", споделил комикът съгласно описа на продуцента на шоуто. " И даже сега, в който споделих, " Рок, дано си свършат работата ", той отхвърли. Полицаите му обясняваха какво може да предприеме и го попитаха " Искате ли да предприемем дейности? " А той сподели " не ", добави Пакър.

Полицията в Лос Анджелис популяризира изказване след церемонията за премиите " Оскар " в неделя, в което сподели, че е знаела за случая, а Крис Рок е отказал да подаде тъжба. Оттам обаче не разясниха изявлението на Уил Пакър.

Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета стартира дисциплинарна процедура против артиста Уил Смит поради нарушение на разпоредбите на организацията. Членството му в нея може да бъде замразено, прекъснато или да бъдат подхванати други наказания.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР