Полицията в Лондон се разправя с безредиците“ на събитие, отбелязващо

...
Полицията в Лондон се разправя с безредиците“ на събитие, отбелязващо
Коментари Харесай

Събитието за деня на Свети Георги се превръща в насилие, тъй като „крайнодясна“ група, носеща знамена, се разбива с полицията

Полицията в Лондон се „ разправя с безредиците “ на събитие, отбелязващо деня на Свети Георги, което се притеснява, че ще бъде посетено от крайната десница групи.

Няколко души се събраха за шествието в региона на Ватерло по-рано през днешния ден. Някои носеха маски, с цел да скрият самоличността си, като полицията ги принуди да ги смъкват.

Сега в смущаващи видеоклипове, споделени онлайн от Met Police, могат да се видят хора, развяващи флагове, които се пробват да пробият стена от чиновници - в това число някои на коне - с цел да стигнат до други. В региона остава доста полицейско наличие, до момента в който напрежението продължава да нараства.

Мет полицията сподели в X, прочут преди като Twitter: „ Събитието не би трябвало да стартира след един час и за жалост чиновниците към този момент се занимават с вълнения. Има зона, избрана за това събитие в Richmond Terrace.

„ Тази група мина около него и продължи нагоре по Уайтхол. Когато служителите на реда образуваха кордон и помолиха групата да се обърне, те р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР