Полицията в Лас Вегас е арестувала мъж за убийството на

...
Полицията в Лас Вегас е арестувала мъж за убийството на
Коментари Харесай

След близо 30 години: Арестуваха заподозрян за убийството на Тупак

Полицията в Лас Вегас е арестувала мъж за убийството на рапара Тупак Шакур през 1996 година, което е дълго чакан пробив по делото, трансформирало се в загадъчна тайнственост за следователите и което не престава да вълнува обществеността от момента, в който хип-хоп иконата бе убита на бул. „ Лас Вегас “ преди 27 години.

Дуейн „ Keffe D “ Дейвис е бил задържан рано сутринта в петък, макар че съгласно двама чиновници, осведомени от първа ръка с ареста, точното обвиняване или обвинявания не са били ясни незабавно. Те не бяха упълномощени да приказват обществено преди предстоящото покачване на обвиняване по-късно през днешния ден.

Дейвис от дълго време е прочут на проверяващите и самият той е признал в изявленията и в мемоарната си книга от 2019 година „ Легенда от улица Комптън “, че е бил в кадилака, когато е избухнала стрелбата. Когато губи живота си през септември 1996 година, Тупак е на 25 години.

Арестът на Дейвис идва два месеца откакто полицията в Лас Вегас нахлу в дома на брачната половинка му в град Хендерсън на 17 юли. В документите се споделя, че полицията е търсила предмети, „ свързани с убийството на Тупак Шакур “.

Полицията оповестява, че е събрала няколко компютъра, мобилен телефон и хард диск, списание Vibe, в което е оповестен Шакур, няколко патрона 40-и диаметър, две „ вани със фотоси “ и копие от мемоарната книга на Дейвис от 2019 година „ Compton Street Legend “.

В книгата Дейвис споделя, че е нарушил мълчанието си за убийството на Тупак през 2010 година по време на среща при закрити врата с федералните и локалните управляващи. По това време той е на 46 години и е изправен пред пожизнен затвор по обвинявания за опиати.

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР