Полицията в Кюстендил ще охранява прибирането на реколтата. Това стана

...
Полицията в Кюстендил ще охранява прибирането на реколтата. Това стана
Коментари Харесай

Полицейска спецакция охранява кюстендилските череши

Полицията в Кюстендил ще охранява прибирането на реколтата . Това стана ясно след извършена работна среща сред управлението на ОДМВР-Кюстендил и това на общината.

По време на срещата беше разисквано провеждането на профилирана полицейска интервенция за защита на публичния ред в дребните и отдалечени места , както и недопускане на осъществяването на нарушавания и закононарушения по време на прибирането на селскостопанската годишна продукция.

На срещата присъединяване взеха и шефът на ОДМВР-Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски , управлението на районно управление (на МВР) Кюстендил и кметът на Кюстендил Петър Паунов.

В резултат на работната среща стана ясно, че защитата в черешовите масиви ще започва на 25 май и тя ще се поеме от чиновници на ОДМВР - Кюстендил . По време на пика на акцията поетапно ще се включват екипи на РДГП - Кюстендил и на Дирекция " Жандармерия ".

Маршрутите на екипите ще бъдат съгласувани с локалната власт.

Договорено беше профилираната охранителна и превантивна интервенция да продължи до приключването на прибирането на селскостопанската продукция в региона.

По време на интервенцията екипите ще обходят и по-малките обитаеми места, където обработваемите площи са по-малко, само че наличието на полиция ще предотврати похищения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР