Полицията в Кюстендил и Общината приеха съвместни мерки за осигуряване

...
Полицията в Кюстендил и Общината приеха съвместни мерки за осигуряване
Коментари Харесай

ОДМВР – Кюстендил с мерки за осигуряване на добър обществен ред по време на тържествата „Кюстендилска пролет“ 

Полицията в Кюстендил и Общината одобриха взаимни ограничения за обезпечаване на публичния ред, сигурността, сигурността на придвижването и непомрачаването на тържествата „ Кюстендилска пролет “ от произшествия.

Засилено полицейско наличие ще има през днешния ден и на следващия ден в централната градска част, по пътя към и в региона на празничните прояви в местността „ Хисарлъка “. Въвежда се краткотрайна организация на придвижването на МПС в града и в региона на тържествата в местността „ Хисарлъка “. Ще бъдат построени и 4 краткотрайни контролно-пропусквателен пункт.

По време на тържествата се чакат голям брой хора, по тази причина подсещаме на жителите: Бъдете бдителни към персоналните си движимости, с цел да не станете жертва на джебчийски обири! Бъдете с нараснало внимание към дребните деца – в множеството губят ориентировка и мъчно намират родителите и придружителите си! Ако възникне проблем, потърсете подпомагане от най-близко намиращия се до вас служител на реда или се обадете на тел. 112! Спазвайте всички ограничавания на придвижването и напътствията на служителите на реда! Не оставяйте в паркираните си коли скъпи предмети и документи, които биха привлекли вниманието на недобросъвестни хора!.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР