Полицията в Корнуол, Англия, съобщава, че мъж, убит при катастрофа

...
Полицията в Корнуол, Англия, съобщава, че мъж, убит при катастрофа
Коментари Харесай

Българин е прегазен от няколко автомобила в графство Корнуол, Англия

Полицията в Корнуол, Англия, оповестява, че мъж, погубен при злополука във вторник от България. Семейството му е осведомено.

Полиция счита, че индивидът е пътувал и във ван " Ситроен " по продължение на път в Девън. Служители от звеното за следствие на съществени произшествия към момента проверяват по какъв начин е стигнал до пътя и е ударен от няколко автомобила.

Неговата гибел все още не се третира като подозрителна.

" Полицейското следствие демонстрира, че мъжът е от България и е пътувал до Англия, с цел да стартира работа. Членовете на фамилията в България са наясно с случая и ще оказват помощ на полицията с формалния развой на идентификация, чака се този развой да отнеме няколко седмици ", разяснява представител на локалната полиция.

Инцидентът е станал покрай Кулъмптън, близо до границата Девън-Съмърсет, във вторник, 13 февруари сутринта.

" Пътят е затворен за към осем часа, до момента в който офицери от Exeter CID и екипи на пътна полиция правят цялостен и изчерпателен оглед от страна на няколко организации. Пълният оглед на местопроизшествието е приключен и следствието продължава ", се оповестява в изказване на полицията в Девън и Корнуол в сряда, 14 февруари.

Жертвата е ударена от няколко транспортни средства на юг от М5 сред кръстовища 28 и 29. Полицията е извикана към 6 и 40 часа сутринта.

Припомняме, Корнуол участва и предходната седмица в новините, когато посолството на Република България в Лондон насочи питане до английските управляващи във връзка информацията във вестник " Дейли Мейл ", че при интервенция на органите на реда в Корнуол е разкрита плантация, в която са работили като " бели плебеи " към 200 имигранти от България, Румъния, Полша и Литва. До момента не е получен отговор.

" Това сигурно е една от най-големите интервенции, в които сме взели участие ", цитира тогава английските управляващи " Ройтерс "./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР