Полицията в Кипър разследва действията на сериен убиец, след като

...
Полицията в Кипър разследва действията на сериен убиец, след като
Коментари Харесай

Шокиращи убийства в Кипър! Полицията не е виждала нещо подобно

Полицията в Кипър проверява дейностите на сериен палач, откакто две дами бяха открити мъртви, а шестгодишно дете е в неопределеност, съобщи „ Ройтерс “.

Телата на двете дами са били изхвърлени в шахта. Убиецът е изхвърлил телата на жертвите си в изоставена шахта на близо 30 километра западно от столицата Никозия. Една от тях е разпозната като 39-годишна филипинка, която е оповестена за изчезнала през месец май 2018 година.

Нейната щерка, на шест години, продължава да е в неопределеност. Възможно е и тя да е станала жертва на килъра. Другата жертва е на 28 години, също филипинка. Полицията на острова е арестувала 35-годишен мъж, боен от кипърската войска. Той е обвинен в тройно ликвидиране.

Разследването продължава. Местен полицейски шеф съобщи, че службите не са виждали нещо сходно. Убийствата са „ невиждани “ за Кипър по думите му. И двете убити дами са работили в Кипър, където има забележителна филипинска диаспора. Има информация, че килърът се е срещнал с жертвите си в уебсайт за запознанства. AP съобщи, базирайки се на източник, че задържаният е удушил едната жена, откакто е правил секс с нея. Той е направил признания.
Снимка: БГНЕС/ EPA
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР