Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев, за да може българският

...
Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев, за да може българският
Коментари Харесай

В Кипър полицията търси Петев

Полицията в Кипър търси Ивайло Петев, с цел да може българският треньор да даде пояснения за изявлението пред български медии, в което упреква управлението на своя отбор " Омония " Никозия в присъединяване в схеми за " черно тото ".

Петев упрекна трима от играчите от своя клуб - Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш, че са взели участие в уговорени мачове. Той е отстранил футболистите, само че те са били върнати в тима, под напън от управлението.

След тези обвинявания и тримата играчи са се обърнали към Синдиката на футболистите в Кипър, от където са декларирали цялостната си поддръжка за тях и са им дали обещание правна помощ. Самите те пък са удостоверили, че са подготвени на всякакво подпомагане на полицията, с цел да изчистят имената си.

Петев пък би трябвало да се яви пред органите на реда в станата, с цел да даде пояснения от кое място разполага с информацията за схемите за " черно тото ".

Българинът през днешния ден е имал среща с президента на " Омония ", на която е посочил видеа и е разкрил повече детайлности за схемите. Той съобщи, че сигурно няма да продължи да бъде треньор на отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР