Полицията в Ирландия арестува петима души във връзка с българския

...
Полицията в Ирландия арестува петима души във връзка с българския
Коментари Харесай

Ирландската полиция задържа петима заради кораба “Верила“

Полицията в Ирландия арестува петима души по отношение на българския транспортен съд " Верила ", заловен с кокаин на борда, оповестиха от пресцентъра ѝ.
Прочетете още
Петимата мъже са на възраст 50, 46, 44, 41 и 35 години. Те са задържани за следен импорт на опиати. Всички са арестувани в секторите на националната полиция в дивизия Лимерик.

Продължава претърсването на плавателния съд, което се управлява от чиновници на приходната митническа работа.

Българският транспортен съд " Верила ", плаващ под малтийски байрак, бе арестуван в пристанище Лимерик в Ирландия на 19 декември. Той е бил разпознат от чиновници на данъчните служби като евентуално употребен за контрабанда на кокаин. При инспекцията са открити над 300 кг първокачествен кокаин, а съгласно българските управляващи те са 500 кг.

На борда на кораба е бил 18-членният екипаж със 17 българи и един украинец. Ирландската полиция отговори пред bTV, че кокаинът евентуално е претрупан от Бразилия и е бил предопределен за европейския пазар. Стойността му e сред 20 и 35 млн. евро, само че пласиран на улицата от дилърите - към този момент коства над 100 милиона евро.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР