Полицията в Харманли е написала акт за административно нарушение на

...
Полицията в Харманли е написала акт за административно нарушение на
Коментари Харесай

Арнаудова за катастрофата с бащата на президента: Съставен е акт на човека с инвалидната триколка!

Полицията в Харманли е написала акт за административно нарушаване на индивида в инвалидната триколка за пътното произшествие, в което е взел участие бащата на президента Георги Радев. Това съобщи за бТВ представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова и добави, че в документа е маркирано името на Радев. По думите ѝ казусът е казус, тъй като прокуратурата не е била известена, а научава седмица по-късно за случая от медиите.

Арнаудова добави, че основният прокурор Сотир Цацаров е изпраща прокурор на място, които да ревизира случилото се в две направления. Първо дали е налице закононарушение по превоза, с цел да се откри дали потърпевшото лице е със междинна или тежка телесна щета. За задачата ще бъде осъществен обзор от доктор.

Има информация, че потърпевшият е бил настанен в болница в Харманли. Правени са рентгенови фотоси, а прокуратурата ще изземе здравната документи.

Прокуратурата ще ревизира и дали чиновниците от Министерство на вътрешните работи са направили закононарушение по работа. Заради изказвания, че е допустимо те да не са изпълнили прецизно и отговорно служебните си отговорности.

Междувременно стана ясно, че и министърът на вътрешните работи Валентин Радев е разпоредил инспекция в РУ-Харманли. Екипи на Главна дирекция "Национална полиция " и Дирекция "Инспекторат " на Министерство на вътрешните работи ще разпитат чиновниците, които са били на местопроизшествието, както и потърпевшият при случая, конфискувани са записи от видеокамери и различен доказателствен материал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР