Полицията в Хамбург e получила анонимен сигнал преди два месеца

...
Полицията в Хамбург e получила анонимен сигнал преди два месеца
Коментари Харесай

Германската полиция е получила анонимен сигнал за стрелеца в Хамбург, убил 7 души

Полицията в Хамбург e получила неизвестен сигнал преди два месеца за, който в зала на " Свидетелите на Йехова ", само че той ги e убедил да не лишават револвера му, предадоха " Ройтерс " и " Гардиън ".

През януари било получено писмо, изразяващо опасения за психологичното здраве на бизнес консултанта Филип Ф. и за пазаруване на боеприпаси, само че чиновниците не намерили причина за безпокойствие и законови учредения да лишават оръжието му, когато го посетили предишния месец.

Стрелецът е 35-годишен немски жител и някогашен член на общността, напуснал я преди към година и половина, който по-късно изповядвал ненавист към нея.

Той е употребявал полуавтоматичен револвер, който е имал законно от декември, при стрелбата в четвъртък вечерта, сподели прокурорът на Хамбург на взаимна конференция с полицията.

Жертвите са четирима мъже и две дами, както и неродено дете, добави той. Полицията в Хамбург заяви, че майката е оживяла.

Длъжностните лица обявиха, че претекстът остава незнаен, само че политическа причина е изключена. Полицията, която обискирала жилището на причинителя след стрелбата, разкрила 15 заредени пълнителя.

Около 50 души са участвали на събитие, извършено в Залата на царството на " Свидетелите на Йехова " в квартал Алстердорф в града, когато е почнала стрелбата.

Когато полицията пристигнала, стрелецът изтичал на горния етаж и се прострелял, споделиха чиновници, като похвалиха полицията за бързата реакция, която съгласно тях евентуално е предотвратила повече смъртни случаи.

Сградата, блок в жилищен регион, е била употребена от групата като място за поклонение от няколко години, сподели жителка пред " Ройтерс ".

Телефонен запис от различен жител демонстрира човек отвън постройката, който стреля през прозорец. " Чух мощни изстрели ", сподели очевидецът. " Видях мъж да стреля по прозорец с огнестрелно оръжие ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР