Полицията в Хъл, разследваща редица погребални домове, от които по-рано

...
Полицията в Хъл, разследваща редица погребални домове, от които по-рано
Коментари Харесай

Полицията дава актуална информация на основните клиенти на Legacy Funeral Directors като „количеството пепел“ е възстановено

Полицията в Хъл, проверяваща редица погребални домове, от които по-рано са били извадени 35 тела, удостовери, че е възобновено и „ количество човешка пепел “ и прикани други клиенти с терзания да се явят.

Двама души, задържани по отношение на " тревожния " случай, са пуснати под гаранция при полицейско следствие. На конференция, извършена във вторник, 12 март, полицията в Хъмбърсайд прикани всички предходни клиенти на Legacy Independent Funeral Directors да се явят, в случай че имат терзания по отношение на услугата, която са получили. Беше събран специфичен екип от минимум 120 полицейски чиновници, с цел да приключи следствието.

В понеделник, 11 март, полицията в Хъмбърсайд разкри, че са задържани 46-годишен мъж и 23-годишна жена по съмнение за попречване на законно и почтено заравяне във връзка. Този ход пристигна, откакто служители на реда нападнаха три клона на Legacy Independent Funeral Directors в Хъл и Бевърли, Източен Йоркшир, в петък.

Тридесет и пет тела бяха прем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР