Полицията в Гуент, Уелс публикува във Фейсбук снимка на издирван

...
Полицията в Гуент, Уелс публикува във Фейсбук снимка на издирван
Коментари Харесай

Пост на полицията за издирван престъпник взриви мрежата СНИМКА

Полицията в Гуент, Уелс разгласява във Facebook фотография на търсен нарушител. Постът се трансформира в същински вирус и събра десетки хиляди мнения и всичко – поради прическата на бандита.

На 7 август чиновниците на реда са разгласили фотографията на 21-годишния Джърмейн Тейлър. През септември 2017 година мъжът е наказан на 3 години затвор за разпространяване на опиати. През декември идната година излиза предварително на независимост, само че още веднъж прави закононарушение, след което се укрива.

Правоохранителните органи молят всеки, който разполага с информация за Тейлър, да алармира в полицията. Интернет потребителите обаче се впечатляват не от молбата, а от външния тип на бандита и по-точно – от прическата му.



„ Изглежда и косата му е тръгнала да бяга”, отбелязва шеговито Ник Мик, разяснявайки плешивостта на беглеца.

„ Родословното ми дърво не може въобще да се съпоставя с „ дървото” на главата му”, бъзика си Калум Дъф.

Ден след публикуването на известието, от полицията дадоха отговор на многочислени мнения с предизвестие: „ Моля, не забравяйте, че обидите на хората в обществените мрежи са противозаконни. Съветваме ви да бъдете деликатни. Вашите груби забележки могат да заинтересуват разследващите”, написа в известието им.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР