Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи странно оплакване. Жена

...
Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи странно оплакване. Жена
Коментари Харесай

Жена си купи два грама кафява захар вместо кокаин и се оплака в полицията

Полицията в градчето Крейгейвън, Северна Ирландия, получи необичайно недоволство. Жена звъннала на горещия телефон на локалното ръководство и декларирала, че е била излъгана от локален дилър на дрога, който й продал два грама кафява захар вместо кокаин за 200 паунда, оповестява " Рашъ тудей “, представена от БГНЕС.

На страницата на полицията в Крейгейвън във Фейсбук се появи транскрипция на диалога с пострадалата, която бързо набра известност в обществената мрежа. Органите на реда обявиха, че оповестяват обществено диалога, с цел да " насочат обръщение към всички, които са били излъгани от своя дилър и търсят възмездие “, с цел да могат да си вземат поука.

" Казвали сме го и преди, в този момент го повтаряме още веднъж – дилърите на дрога не се интересуват от нищо друго, с изключение на от изпразването на джобовете Ви “, написаха над обявата си във Facebook полицаите.

Все още обаче остава неуточнен въпросът дали индивидът продал кафявата захар вместо кокаин или купувачът ще бъдат съдени. Дилърът може да бъде измамен под отговорност за " облага посредством илюзия “, а дамата, която се е пробвала да купи дрога е била " ориентирана към способените инстанции за съвет и поддръжка “. Максималната присъда за владеене на дрога във Англия е седем години, а дилърите и производителите на опиати могат да получат и доживотни присъди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР