Полицията в Горна Оряховица задържа 42-годишен мъж от Лясковец, след

...
Полицията в Горна Оряховица задържа 42-годишен мъж от Лясковец, след
Коментари Харесай

Пиян стреля между блоковете в оживен квартал в Лясковец

Полицията в Горна Оряховица задържа 42-годишен мъж от Лясковец , откакто стрелял с карабина сред блоковете в многолюден квартал. Кръвната проба на мъжа посочила впечатляващите 4,28 промила алкохол, заяви " Нова телевизия ".

Мъжът е стрелял със законно притежаваната си карабина сред блоковете на един от кварталите в Лясковец. Съседи незабавно се обадили в полицията. Стрелбата е била към 8 часа сутринта.

" Както си пием кафе и нещо издумка. Викам си, хлапетии гърмят с пиратки. Като отидох до магазина и видях полицията, разбрах, че отново е стрелял ", споделя Даниела, която е съседка.

42-годишният мъж постоянно халюцинирал, като пийнел, че незнайни атакуват гумаджийницата му, която се намира под неговия прозорец.

" Една вечер повика брачна половинка ми, че някакви крадат. Гледа и нищо не вижда. За страдание, доста се е отпуснал да пие. Алкохолик цялостен ", споделя още съседката.

Мъжът е арестуван, а оръжията му към този момент са конфискувани. В квартала, където стрелецът живее, хората не са учудени от случката. В дъното на историята имало фамилен спор.

" Доколкото разбрахме, че нещо с татко си имал. И гърмял по татко си. Бил е много пийнал, само че не съумял да го умери. Дал пари на татко си, само че той ги изиграл на машинките ", описват живущи в квартала.

Домът на стрелеца и татко му през днешния ден беше празен . По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР