Полицията в германската столица Берлин нахлу в къща, в която

...
Полицията в германската столица Берлин нахлу в къща, в която
Коментари Харесай

Полицията в Берлин нахлу в къщата, в която незаконно са се настанили леви радикали

Полицията в немската столица Берлин нахлу в къща, в която нелегално са се настанили леви радикали , откакто опитите за осъществяване на инспекция на пожарната сигурност се обърнаха в принуждение за втори следващ ден , осведоми ДПА.

Обитателите са се съпротивлявали на интервенцията, като са нападали служителите на реда с прахуляк от пожарогасител и са хвърляли багра по тях.

Обитателите са оповестило по мегафон, че ще се опълчват на влизането на полицията, като са били чути гърмежи на пиратки.

Няколко служители на реда са били ранени за втори ден. Полицията написа в " Туитър ", че служителите на реда са страдали от затруднено дишане, откакто са били напръскани с праха. Били са изпратени над 1000 униформени.
 Сблъсъци сред полиция и леви радикали в Берлин
Сблъсъци сред полиция и леви радикали в Берлин

Полицаите били засипани с камъни, в това число от покриви

Около обяд чиновници на пожарната ревизия са влезнали в комплекса, състоящ се от постройка с лице към улицата, странично крило и постройка откъм гърба. И двамата са били с каски.

Обитателите са били подготвени да позволен единствено инспектора вътре, само че той отхвърлил това съгласно полицейския отчет. По отношение на правосъдно решение в сряда, представителите на притежателя не могат да влизат в постройката с пожарните инспектори.

Съоръжения в региона към къщата, в това число учебно заведение и детска градина, бяха затворени за деня и регионът беше отцепен.

По време на конфликтите през вчерашния ден, при които беше обявено за 70 ранени служители на реда, полицията употребява водно оръдие и бронирана машина за битка с безредиците улица " Рига " №94, в квартала, който се намира източно от центъра.

Те изгасиха огньове и разчистиха барикади, които бяха издигнати от жителите.

Сградата е една от последните в Берлин, в които има настанили се без позволение и има алегоричен статут в лявата социална среда на града.

Отдавна се съобщаваше за дефекти във връзка с противопожарните разпореждания от комплекса, който съдържа към 30 обособени жилища. Те включват неналичието на евакуационни пътища, пробити стени, погрешно окабеляване и запушвания на стълбите.

Въпреки че съществуват контракти за наем за доста от жилищата, няма изясненост кой в действителност живее там. Германското законодателство изисква наемателите да се записват в локалните управляващи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР