Полицията в Германия разследва хиляди случаи на предполагаемо подправяне на

...
Полицията в Германия разследва хиляди случаи на предполагаемо подправяне на
Коментари Харесай

Разследват голям брой фалшиви ваксинационни сертификати в Германия

Полицията в Германия проверява хиляди случаи на хипотетично подправяне на документи за имунизация против КОВИД-19, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30015
Данни от 16-те немски провинции демонстрират, че органите на реда са почнали над 12 000 следствия в цялата страна.

Броят на следствията внезапно е повишен през декември, откакто управляващите оповестиха нови ограничавания, които значително изолираха неимунизираните хора от публичния живот.

Тези, които дават или употребяват подправени документи, са застрашени от сурови санкции - от санкции и условни присъди затвор до загуба на работа.

В един от случаите прокуратурата е почнала следствие за непредумишлено ликвидиране, откакто жена е употребила подправен документ, с цел да продължи да работи в старешки дом, макар че е имала у дома родственици, инфектирани с КОВИД-19.

Очаква се немският парламент да стартира разискване за въвеждане на всеобща наложителна имунизация против КОВИД-19 в идните месеци. Правителствени чиновници обаче признават, че мярката надали ще влезе в действие в околните месеци, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30015  Новозаразените с COVID-19 в Турция надвишиха 70 хиляди души Новозаразените с COVID-19 в Турция надвишиха 70 хиляди души  Певица се болести съзнателно с COVID-19 и умря Певица се болести съзнателно с COVID-19 и умря  Епидемичната конюнктура в област Смолян продължава да се утежнява Епидемичната конюнктура в област Смолян продължава да се влошава
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР