Полицията в Германия откри повече от 100 сирийски граждани в

...
Полицията в Германия откри повече от 100 сирийски граждани в
Коментари Харесай

Германия проведе операция срещу нелегалната миграция

Полицията в Германия откри повече от 100 сирийски жители в жилища и други здания, които бяха претърсени във вторник като част от акция против трафика на мигранти, заяви немската осведомителна организация ДПА, представена от Ройтерс.

Повече от 350 чиновници на немската федерална полиция претърсиха множество адреси като част от следствие. Твърди се, че сирийците са били вкарани в Германия, без да имат законни документи за престояване, сподели ДПА.

Полицията извърши пет ареста, три в северния град Щаде и две в западния град Гладбек. И петимата задържани са сирийски претенденти за леговище, които към този момент живеят в Германия, сподели осведомителната организация.

Сирийските мигранти р трябвало да им платят от 3000 до 7000 евро, с цел да бъдат вкарани незаконно в Германия. След това обвинените са купили злато с парите, сподели ДПА.

Акциите са разпоредени от федералната полиция на летището във Франкфурт по съмнения за организирана престъпност и трафик на чужденци, заяви осведомителната организация.

Фокусът на интервенцията беше върху градове в Северна и Западна Германия, само че също и в Бавария, заяви организацията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР