Полицията в Гърция задържа четирима души по подозрение в мародерство

...
Полицията в Гърция задържа четирима души по подозрение в мародерство
Коментари Харесай

Трагедията в Гърция: Огънят изгасна, плъзнаха мародерите

Полицията в Гърция задържа четирима души по съмнение в мародерство в едно от селищата, ситуирани източно от Атина, които съществено пострадаха вследствие на горските пожари, оповестяват локални медии. По данни на източниците, четиримата души са на възраст сред 22 и 26 години.

Те са арестувани в популации пункт Неос Вутсас, откакто са проникнали в къща, евакуирана поради пожарите.
Междувременно в Гърция спасите не престават да претърсват овъглените домове и коли, до момента в който броят на жертвите на огнената буря, блъснала Гърция, продължава да пораства. По последни данни броят на починалите е над 80, а на ранените гони 200, предават гръцки медии.

Само в БЛИЦ! " Липсващите близначки " - най-мистериозната и сърцераздирателна история от библейския пъкъл в Гърция (СНИМКИ)

Мнозина се пробваха да потърсят избавление от пожара в морето, до момента в който подклажданите от мощния вятър горските пожари превръщаха в пепел домовете и покъщнината им в курорта Мати, ситуиран източно от Атина. " Мати повече не съществува ", сподели кметът на разположения наоколо град Рафина Евангелос Бурнус. По думите му, изгорели са над 1000 здания и над 300 автомобила.

По думите на кмета на Маратон, Иляс Псинакис, към 3000 домове са били унищожени от пожарите в морските курорти Мати и Рафина. Той също се ожали, че и неговият дом бил изгорен.

Кошмарна СНИМКА (18+) на обгорялата българка Елена в огнения гръцки пъкъл!

Мати е известен курорт измежду туристите, по-специално измежду децата и пенсионерите.

Ветрове със скорост над 100 километра в Мати са довели до " мощното разпространяване на пожара " из курорта.
Местните споделят, че в понеделник Мати е бил курортен парадайс, а в този момент наподобява на сцена от постапокалиптчиен филм.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР