Полицията в Есекс разпространи снимки на двамата братя от Северна

...
Полицията в Есекс разпространи снимки на двамата братя от Северна
Коментари Харесай

Това са братята, издирвани заради камиона на ужасите с българска регистрация

 Полицията в Есекс популяризира фотоси на двамата братя от Северна Ирландия, които са търсени по случая с 39-имата замръзнали мигранти в камион.

Ронан Хюз, на 40 години, и Кристофър Хюз, на 34 година, са търсени по съмнение за ликвидиране и трафик на хора.

  " На този стадий считаме, че са в Северна Ирландия, само че имат връзки и с Република Ирландия. Ако знаете къде са или имате някаква информация за местонахождението им, свържете се с моя екип ", сподели Стюарт Хупър от полицията в Есекс.

Ронан Хюз се е свързал с детективите предходната сряда, с цел да се снабди с информация за задържания 25-годишен водач Мо Робинсън, оповестява The Sun.

Смята се,  че Ронан Хюз се е опитвал да откри какъв брой и каква информация има полицията по това време. Изглеждало е като че ли желае да сътрудничи на проверяващите, само че от този момент няма контакт с него.

Смята се, че двамата братя са наели хладилния камион от друга компания, основана в Ирландия.  Засега няма данни двамата да са били наясно с превозването на мигранти в него.

" Откриването на братята и разпитите им са основни за нашето следствие ", разяснява основният детектив по случая Стюарт Хупър.

Ронан Хюз е лежал в пандиза през 2009 година за контрабанда на цигари във Англия.

В ареста продължава да се намира водачът на камиона - 25-годишен Морис Робинсън от Северна Ирландия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР