Полицията в Еквадор конфискува близо 14 тона наркотици, предназначени за

...
Полицията в Еквадор конфискува близо 14 тона наркотици, предназначени за
Коментари Харесай

Видеозаписи показват, че полицията в Еквадор конфискува близо 14 тона наркотици, предназначени за САЩ, Централна Америка и Европа

Полицията в Еквадор конфискува близо 14 тона опиати, предопределени за Централна Америка, Съединени американски щати и Европа, оповестиха управляващите в четвъртък и ги освободиха видео на солидния арест.

Повече от 40 акции бяха осъществени в цялата страна, довели до ареста на 28 лица и изземването на 13,6 тона опиати, сподели вътрешният министър Хуан Сапата в обществените медии. < /p>

Акциите бяха проведени в осем от 24-те провинции на страната, където незаконното принуждение и трафикът на опиати поемат надзор. Сапата разгласява фотоси и видеоклипове от разбиването на опиати, добавяйки, че са иззети също огнестрелни оръжия, муниции, пари в брой и мобилни телефони. " продан на информация с Мексико, Колумбия и Съединените щати. "

17 600 паунда кокаин, скрити в каси с банани, които са били изпратени от Еквадор.

Престъпни банди в Еквадор имат връзки с интернационалните нарушители групи като мексиканския картел Синалоа и картела от ново потомство Халиско.

Картелът Джалиско е прочут с производството на милиони дози гибелен фентанил и контрабандата им в Съединени американски щати, прикрити да наподобяват като ксанакс, перкоцет или оксикодон. Такива хапчета предизвикват около 70 000 смъртни случая от свръхдоза годишно в Съединените щати.

Миналия месец девет членове на фракцията „ Лос Чапитос “ на картела Синалоа бяха санкционирани от Министерството на финансите на САЩ за трафик на фентанил.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР