Полицията в Дубай спаси котка от удавяне в дълбоките води

...
Полицията в Дубай спаси котка от удавяне в дълбоките води
Коментари Харесай

Полицията в Дубай спаси котка от удавяне

Полицията в Дубай избави котка от удавяне в дълбоките води на потопения град в Обединените арабски емирства.

Видеоклипът, оповестен от държавната медия на Дубай, демонстрира котката, която се е вкопчила във вратата на автомобил, потопен съвсем напълно във водата. Животното се пробва да остане изсъхнало и живо, когато безусловно му се подава ръка. На видеото се вижда как един от спасителите взима котката от вратата на колата и я приютява в лодката си.

 Силвена Роу: Дъждовете в Дубай са равностойни на ежедневни превалявания 5 месеца в Лондон Тази сутрин 3 мин. Силвена Роу: Дъждовете в Дубай са равностойни на ежедневни превалявания 5 месеца в Лондон  Дубай под вода: Възможно ли е наводненията да са породени от неестествен дъжд? Светът 4 мин. Дубай под вода: Възможно ли е наводненията да са породени от неестествен дъжд?  Улици като реки в пустинята: Проливни дъждове сковаха Дубай (ВИДЕО) Светът 2 мин. Улици като реки в пустинята: Проливни дъждове сковаха Дубай (ВИДЕО)  Наводненията в Либия: Европейски Съюз ускорява поддръжката си за страната Светът 2 мин. Наводненията в Либия: Европейски Съюз ускорява поддръжката си за страната  Смъртоносните наводнения: Европейска комисия изпраща незабавна помощ на Либия Светът 2 мин. Смъртоносните наводнения: Европейска комисия изпраща незабавна помощ на Либия  Силвена Роу: Дъждовете в Дубай са равностойни на ежедневни превалявания 5 месеца в Лондон Тази сутрин 3 мин. Силвена Роу: Дъждовете в Дубай са равностойни на ежедневни превалявания 5 месеца в Лондон  Дубай под вода: Възможно ли е наводненията да са породени от неестествен дъжд? Светът 4 мин. Дубай под вода: Възможно ли е наводненията да са породени от неестествен дъжд?  Улици като реки в пустинята: Проливни дъждове сковаха Дубай (ВИДЕО) Светът 2 мин. Улици като реки в пустинята: Проливни дъждове сковаха Дубай (ВИДЕО)  Наводненията в Либия: Европейски Съюз ускорява поддръжката си за страната Светът 2 мин. Наводненията в Либия: Европейски Съюз ускорява поддръжката си за страната  Смъртоносните наводнения: Европейска комисия изпраща незабавна помощ на Либия Светът 2 мин. Смъртоносните наводнения: Европейска комисия изпраща незабавна помощ на Либия

Снимка: Enex

В сряда, 17 април, управляващите и общините в Обединените арабски емирства започнаха да разчистват отломките, в слведствие на наводненията, които съсипаха домове и офиси, отнесоха и потопиха коли и раниха няколко души, а един почина.

 

Размерът на вредите не беше явен незабавно, защото спешните служащи се опитваха да отводнят наводнените пътища в цялата страна часове откакто проливният дъжд стихна късно във вторник (16 април).

В ОАЕ липсва огромна част от нужната дренажна инфраструктура за справяне с проливни дъждове. Не са необичайност случаите, когато пътищата са отчасти потопени под вода по време на продължителни интервали на превалявания. 

А защото в района липсват дъждове, държавното управление е подхванало ограничения, за набирането на нужното количество влага и вода - основаването на изксутвен дъжд посредством засяване на облаци. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР