Полицията в Бургас задържа 9 водачи на МПС, шофирали след

...
Полицията в Бургас задържа 9 водачи на МПС, шофирали след
Коментари Харесай

Полицаи заловиха 9 дрогирани джигити зад волана в Бургас

Полицията в Бургас задържа 9 водачи на МПС, карали след приложимост на опиати при спецоперация тази седмица, заяви представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.
Те са на възраст от 20 до 41 година. Шест от тях са открити да карат след приложимост на метамфетамин. Двама – 20 годишен мъж от Сливен и 27- годишен бургазлия, карали след приложимост на канабис, а 31-годишен от Сливен бил зад кормилото на тойота след приложимост на амфетамин и метамфетамин.
В един случай лидерът на автомобил отказал да бъдат тестван за приложимост на опиати, като е глобен с санкция в размер на 2 000 лева и лишаване на свидетелството за правоуправление за период от 2 години.
За седмицата чиновниците от бранш „ Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас са установени 732 нарушавания на скоростта. В пет случая превишената скорост е над 50 км./ч. Тези водачи ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост, посочи комисар Неделчо Рачев, шеф на "Пътна полиция и КАТ ".
Неправоспособните водачи са двама. С санкции по 30 лева са глобени 14 велосипедисти и 18 пешеходци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР