Полицията в Бургас получи 73 патрулни джипа. Те бяха предадени

...
Полицията в Бургас получи 73 патрулни джипа. Те бяха предадени
Коментари Харесай

Полицията в Бургас получи 73 патрулни джипа

Полицията в Бургас получи 73 патрулни джипа. Те бяха предадени през днешния ден в морския град на публична гала. Двадесет от колите са предопределени за зоналното жандармерийско ръководство в морския град, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Автомобилите са обезпечени в границите на механизма за незабавна помощ на фонд " Убежище, миграция и интеграция " и фонд " Вътрешна сигурност " и по отношение на Рамковото съглашение " Подкрепа за справяне с миграционния напън по българските външни граници "

Новите патрулни джипове имат система за различаване на регистрационни номера. Освен това съпоставят резултатите от разпознаването със лист от търсени номера. Всяко от колите е оборудвана с механично устройство за наложително прекъсване на транспортни средства, мобилен термопринтер и таблет.

На церемонията през днешния ден по предаването на колите участваха кметът Димитър Николов, регионалният шеф Вълчо Чолаков, заместник-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният началник на Бургаска окръжна прокуратура Георги Чинев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР