Полицията в Бургас откри тяло, за което се предполага, че

...
Полицията в Бургас откри тяло, за което се предполага, че
Коментари Харесай

Разплита се случая около изчезналата брокерка в Бургас

Полицията в Бургас откри тяло, за което се допуска, че е на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Тя изчезна през октомври предходната година.

Случаят стартира да се разплита през лятото на тази година, когато криминалисти откриха тялото на 28-годишния Юмер Мехмед от бандата на Митьо Очите, изхвърлено край езерото Вая. Обвинение за ликвидиране беше повдигнато на строителния бизнесмен Станимир Рагевски.

Още тогава дъщерята на Теодора съобщи, че подозира предприемача, с който майка ѝ се е познавала добре, за причинител и на нейното ликвидиране.

„ Трябваше това момче да го намерят разчленено, с цел да се случи нещо с майка ми. Надявам се просто килърът на майка ми да влезе в пандиза! Нищо повече! “, сподели Християна Радоева.

А нощес, откакто стана ясно, че евентуално откритото тяло е на майка ѝ, написа във „ Facebook “: „ Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в пандиза!!! Тялото на мама е намерено… “

Разследващите откриват останките от тялото, заровени на алея в гробищния парк в Бургас. До мястото ги води очевидец. По същия метод, както е намерено и тялото на Юмер.

Утре се чакат резултатите от назначената ДНК експертиза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР