Полицията в Бургас издирва свидетели на тежката катастрофа на пътя

...
Полицията в Бургас издирва свидетели на тежката катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Издирват свидетели на тежката катастрофа в Бургаско, при която загина майката на две деца

Полицията в Бургас търси очевидци на тежката злополука на пътя Бургас - Средец, при която живота си загуби 33-годишната Янита Пепелянкова, които да подкрепят стартиралите дейности по следствието.

Призовават се жителите да позвънят на тел. 112 за връзка с полицейските чиновници, работещи по следствието.

Припомняме, че зад кормилото е била майка ѝ, а в автомобила са били и двете ѝ деца - момиченца на 5 и 8 години. Те са в болница с контузии, само че без заплаха за живота. Съпругът на починалата Янита е служител на реда.

Той описа по какъв начин гибелта на брачната половинка му е преобърнала целия им свят - неговият, и на двете им деца. „ На метри от разклона за Черни връх ги е връхлетял автомобил, като брачната половинка ми е умряла на място. На дребната ми щерка е породена черепно-мозъчна контузия, огромната ми щерка е с комоцио и множествени пострадвания.

На идващият ден със сълзи на очи трябваше да провеждам погребението на брачната половинка ми. С усмивка и с торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая, където да отпразнуваме по този начин дълго чакания рожден ден! ", споделя през сълзи Иван Дошев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР