Полицията в Бургас арестува двама младежи, извършители на серии от

...
Полицията в Бургас арестува двама младежи, извършители на серии от
Коментари Харесай

Заловиха двама младежи, извършвали кражби в Бургас

Полицията в Бургас арестува двама младежи, причинители на серии от обири. Едно от последните им похищения е запечатано от охранителни камери и по този метод те са били издирени. Освен кражбите обаче, причинителите оставят след себе си и голям брой материални вреди.

Магазинът за телефони в подлеза до Операта в Бургас е с изпочупена витрина. в него са проникнали двама младежи на 24 и на 17 години.

" В неделя, към 10 ч. вечерта охранителната компания ми се обади, че е проникнато в магазина с щурм. Като си пуснах камерите, виждам две момчета с спешно чукче, което е от рейс и влизат вътре ", споделя притежателят Даниел Иванов.

Откраднати са два телефона и дребна сума пари.

" Искам да оказа помощ на служителите на реда. Разбирам след това, че има и други потърпевши. Стоим тук с мои другари по цяла нощ да пазим магазина, в това време аз въртя камерите и идва петък, в който те са влизали в магазина без маски и лицата им са отлично запечатани ", изясни Иванов.

Той предава записите на служителите на реда от 1 РПУ в Бургас и по този начин те съумяват да заловят по-бързо крадците. Куриозното в тази ситуация е, че двамата са отишли да " огледат " магазина, облечени по същия метод както и вечерта, в която са го разрушили.

Двамата младежи са братя и са направили 3 обири в Бургас, също така има данни, че са взели участие в обири в Асеновград и Пловдив, обясниха от прокуратурата в морския град.

Вижте повече в директното включване на Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР