Полицията в Благоевград задържа близо два килограма при опит наркотикът

...
Полицията в Благоевград задържа близо два килограма при опит наркотикът
Коментари Харесай

Хванаха близо 2 кг хероин на „Кулата“, двама са задържани

Полицията в Благоевград задържа близо два кг при опит опиатът да бъде пренесен от България за Гърция през.
Наркотикът е открит при инспекция и последвало претършуване на автомобил, пътуващ от България за Гърция. Хероинът, с тегло 1873 грама, е бил прикрит в аварийна автомобилна гума, като двата пакета са били облепени с тиксо и алуминиево фолио.
 Разбит е огромен канал за хероин след акция на ГДБОП и ДЕА (СНИМКИ и ВИДЕО) Разбит е огромен канал за хероин след акция на ГДБОП и ДЕА (СНИМКИ и ВИДЕО)
ГДБОП и Специализираната прокуратура, с присъединяване на чиновници и на американската Агенция за битка с опиатите ДЕА, разрушиха междунаро...
Шофьорът на колата, 61-годишен мъж от петричкото село Тополница, е арестуван на място, а в хода на следствието е открит и поръчителя на пратката за южната ни съседка - мъж на 51 години от Петрич.
При осъществено претършуване в дома му са открити и конфискувани електронна везна, железен апарат за сплескване със следи от хероин и парична сума в размер на 5400 евро.
С разпореждане на Окръжна прокуратура-Благоевград двамата обвинени са арестувани за 72 часа, като следва в съда да бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Разследването по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР