Полицията в Благоевград издирва жена с тъмно зелен джип Нисан,

...
Полицията в Благоевград издирва жена с тъмно зелен джип Нисан,
Коментари Харесай

Жена с джип помете 2 коли и избяга

Полицията в Благоевград търси жена с мрачно зелен джип " Нисан ", блъснала се в две паркирани коли в квартал " Грамада " в Благоевград, след което напуснала произшествието. Шофьорката слязла от колата, огледала какво е направила и напълно умерено си тръгнала, видно от охранителната камера наоколо.

Охранителната камера снимала шофьорката с джипа, само че не запечатала регистрационния номер на возилото, няма и очевидци на случая, който е станал преди няколко дни. Блъснатите коли са благосъстоятелност на таксиметровия водач от квартала Марио Георгиев, който сподели пред Struma.com, че е покъртен от наглостта на въпросната дама, чиято идентичност е в развой на определяне.

Той споделя, че е сезирал способените органи и те са почнали следствие на случая. Нанесени са материални вреди и по двата автомобила, единият от който е такси, с което Марио си изкарва хляба. Първо се джипът блъснал в лекия автомобил " БМВ ", който бил паркиран на ул. " Малешево ", пред таксито, то потеглило обратно и блъснало със задницата и другата паркирана кола. Уви обаче дни наред, поради ремонт по таксиметровата кола, Георгиев не може да работи, което съществено се отразява на финансовото му положение.

Младият мъж се надява злосторницата да бъде открита по-скоро, с цел да може да покрие разноските за ремонт, който съгласно него ще бъде над 1500 лв.. Ударените возила нямат автокаско и Марио ще би трябвало да извади парите от джоба си, с цел да ги ремонтира. Таксиметровият водач се надява въпросната дама да прояви гражданска съвест и да го потърси, с цел да се схванат за вредите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР