Полицията в Благоевград е установила кои са мъжът и жената,

...
Полицията в Благоевград е установила кои са мъжът и жената,
Коментари Харесай

Пиян ром музикант е мъжът, правил секс на улицата с младата майка в Благоевград

Полицията в Благоевград е открила кои са мъжът и дамата, снимани да вършат секс измежду бял ден във вторник край Съдебната палата. Шокиращите фотоси бяха оповестени в обществената мрежа, като до разгорещената двойка се вижда и количка с дете. От полицията излязоха с публично известие по скандалния случай.

„ Във връзка с осъществени в централната градска част на Благоевград непристойни и аморални дейности са подхванати незабавни издирвателни дейности, вследствие на които полицейски чиновници на 1 районно управление (на МВР) – Благоевград са открили лицата, извършващи действието. Работата по случая продължава”.

Мъжът, направил непристойната демонстрация, е от ромски генезис, излиза наяве от известието. Той е махленски музикант, свири на кларинет и събира парса от минувачите, нормално в региона на магазин “Билла”. Според очевидци на резила, той е бил под влияние на алкохола, когато почнал да задява майката с детето, която се поддала на ласките му. Според локалните, циганина даже е платил 20 лв. на дамата, с цел да я обладае.

" Той е добър музикант и хората му дават пари. На ден си докарва по към 40-50 лв.. Но доста пие. Явно не е осъзнаал какво прави ", описват хората в региона

Мъжът е арестуван с полицейска заповед до 24 часа. Снети са пояснения и от магазинери, които станали очевидци на неморалната сцена. От събраните данни ще се преценя дали казусът ще бъде избран като едро или дребно безчинство.



Социалните служби в града ще създадат изследване на случая, с цел да се откри дали има риск за детето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР