Полицията в Берлин съобщи, че нейни служители са застреляли днес

...
Полицията в Берлин съобщи, че нейни служители са застреляли днес
Коментари Харесай

Полицаи в Берлин застреляха мъж, убил жена с брадва

Полицията в Берлин заяви, че нейни чиновници са простреляли през днешния ден мъж, откакто той употребявал секира, с цел да убие 27-годишна жена в жилищен блок, съобщи ДПА.

23-годишният мъж е блъснал с секира лежащата на земята жена, до момента в който полицията е дошла на мястото на случая рано сутринта в столичния квартал Лихтенберг, заяви представителят на полицията Мартин Дамс. След като са били извикани на мястото, служителите на реда са видели по какъв начин мъжът удря дамата и са се пробвали да го спрат, като разкрили огън, ранявайки смъртоносно мъжа. Жената също е издъхнала от пострадванията си на място, оповестиха чиновниците.

Полицията не може да даде информация за самоличността на жертвата или причинителя. В момента екип от отдел „ Убийства “ проверява случая. Полицията също по този начин към момента не може да каже и дали мъжът и дамата са били свързани.

Първоначално не е било ясно и на кого е принадлежал апартаментът. „ Нито причинителят, нито жертвата са регистрирани в жилището “, съобщи Дамс. Според представителя това какъв брой изстрела е произвела полицията и какъв брой чиновници са стреляли по 23-годишния мъж е част от продължаващото следствие.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР