Полицията в Берлин съобщи, че нейни служители са застреляли днес

...
Полицията в Берлин съобщи, че нейни служители са застреляли днес
Коментари Харесай

Млад мъж уби с брадва 27-годишна жена в жилищен блок в Берлин

Полицията в Берлин заяви, че нейни чиновници са простреляли през днешния ден мъж, откакто той употребявал секира, с цел да убие 27-годишна жена в жилищен блок, съобщи ДПА.

23-годишният мъж е блъснал с секира лежащата на земята жена, до момента в който полицията е дошла на мястото на случая рано сутринта в столичния квартал Лихтенберг, заяви представителят на полицията Мартин Дамс.

Man kills woman with axe before being shot by Berlin police
— THE POLITICAL HEDGE (@politicalHEDGE)

След като са били извикани на мястото, служителите на реда са видели по какъв начин мъжът удря дамата и са се пробвали да го спрат, като разкрили огън, ранявайки смъртоносно мъжа. Жената също е издъхнала от пострадванията си на място, оповестиха чиновниците, прибавя Българска телеграфна агенция.

Полицията не може да даде информация за самоличността на жертвата или причинителя. В момента екип от отдел " Убийства " проверява случая.

In Berlin Lichtenberg a man attacked his wife with a axe
When the police arrived,he hit the woman lying on the ground with the axe. The officers then fired shots at him and killed him! The woman died after the attack, too!
— Uwe Rohlfing (@rasisneu)

Полицията също по този начин към момента не може да каже и дали мъжът и дамата са били свързани. Първоначално не е било ясно и на кого е принадлежал апартаментът. " Нито причинителят, нито жертвата са регистрирани в жилището ", съобщи Дамс.

Според представителя това какъв брой изстрела е произвела полицията и какъв брой чиновници са стреляли по 23-годишния мъж е част от продължаващото следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР