Полицията в белгийския град Гент простреля извършител на нападение с

...
Полицията в белгийския град Гент простреля извършител на нападение с
Коментари Харесай

Белгийската полиция простреля жена, извършила нападение с нож

Полицията в белгийския град Гент простреля причинител на нахлуване с хладно оръжие, предадоха Българска телеграфна агенция и ДПА, като се базират на информация на локални медии.

Нападателят е прострелян в ръката и случаят се проверява, оповестява организация Белга. Улицата е затворена и на мястото са изпратени избавителни служби.

Извършителят на нападението е жена, която е нападнала минувачи и ранила двама, оповестява ТАСС. Полицейски патрул е ранил нападателката в ръката.

Двама ранени при нахлуване, обвързвано с тероризъм в Лондон

Още преди да стане известно, че причинителят на нападението е жена, в. "Хет латсте нюз " заяви, че нападателят има тъмна кожа. Един от нападнатите е ранен в корема, а различен - в ръката.

Престъплението беше осъществено на към 100 метра от известната в Гент джамия "Ал Фатх ". Засега няма информация дали става дума за терористичен акт, отбелязва ТАСС и напомня, че по-рано през днешния ден ислямист извърши нахлуване с нож в Лондон.

#Update: The attacker in #Ghent, #Belgium was reportedly hit in the hand. Whether the victims he attacked with his knife suffered injuries is not clear. pic.twitter.com/utqbCgSHXO
— ISCResearch (@ISCResearch) February 2, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР