Мечка се разхлажда в басейн в Бърбанк по време на гореща вълна

...
Полицията в Бърбанк, Калифорния, беше извикана заради неочакван посетител, който
Коментари Харесай

Полицията в Бърбанк, Калифорния, беше извикана заради неочакван посетител, който се забавляваше като мечка, като се потопи в басейна на съсед.

 Пешеходци носят чадъри по време на гореща вълна в Маями, Флорида, САЩ, във вторник, 25 юли 2023 г. Пешеходци носят чадъри по време на гореща вълна в Маями, Флорида, САЩ, във вторник, 25 юли 2023 г. Ева Мари Ускатеги/Блумбърг/Гети изображения

Полицията е реагирала на сигнали за забелязана мечка около 15:30 часа. PT петък в блок 1300 на Paseo Redondo, каза полицейското управление в Бърбанк в съобщение за новини. Когато служителите пристигнали, те намерили мечката да релаксира в джакузи в задната част на една от къщите, се казва в съобщението.

Малко след като полицаите пристигнали, мечката се оттеглила и „си проправила път през стената“ и в едно дърво близо до задната част на резиденцията, според съобщението. Полицията наблюдава ситуацията със съдействието на приюта за животни Бърбанк и Калифорнийския отдел за риба и диви животни, се казва в съобщението.

Полицията в Бърбанк също сподели очарователно видео на мечката, която се охлажда във водата.

Публикация, споделена от CNN (@cnn)

Градът е с предупреждение за горещини до 20:00 часа. В неделя, според Националната метеорологична служба, се очаква да има високи температури от 96 градуса по Фаренхайт.

Калифорния е дом на около 25 000 до 30 000 черни мечки, според държавния департамент по риба и дивеч. Департаментът призовава жителите да избягват да се доближават до животните, които могат да тежат до 500 паунда и да тичат до 35 мили в час, и „ако бъдат срещнати, винаги им оставяйте път за бягство“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР