Полицията в Банско задържа 28- годишен мъж от плевенско село,

...
Полицията в Банско задържа 28- годишен мъж от плевенско село,
Коментари Харесай

В Struma.com! Опасни кадри в Банско! Задържаха убиец, кандидат- барман, за погром в центъра на града! Приятелят му, сервитьор-рецидивист, лежал в затвора за трафик на хероин

Полицията в Банско задържа 28- годишен мъж от плевенско село, който мъртво пийнал изпотрошил страничните стъкла на паркирани коли в центъра на Банско. РадостинСтефанов е зад решетките и не помни какво е направил.Дошъл в града, с цел да търси работа като барман, посъветван от другари, които към този момент работят като личен състав в курортния град.

Проверкаобаче се натъква на скандалното минало на кандидат-бармана, научи единствено Struma.com. Кандидат-барманът е палач, лежал в пандиза за ликвидиране в положение на афект, има и присъда за обир.

Приятелят му, който към този момент работи в един от заведенията за хранене в курортния град, който е бил с него в нощта на погрома се оказал също някогашен пандизчия, излежавал присъда за трафик на хероин. Случилото се е блестящо доказателство, че в ресторантьорският бизнес е същинска рецесия за личен състав.

Собствениците на заведения наемат всевъзможни хора, краткотрайно, до момента в който върви сезонът, без да ги ревизират, да търсят нужните за назначение на работа документи и квалификации. Това може да се окаже сериозен проблем, защото е неразбираемо какви хора обслужват клиентите им. С сходни назначения се заплашва сигурността на туристите, посещаващи заведенията, разясниха работодатели.

Ако въпросният палач,не бе задържан поради погрома,който е направил, евентуално през днешния ден щеше към този момент да е на работа в известно заведение в града. В зимния сезон в курортния град идват претенденти за работа от цяла България, тъй че е нужна щателна инспекция на това кой,кой е.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР