Полицията в Банско за пореден път арестува 42-годишният Томе Михаил,

...
Полицията в Банско за пореден път арестува 42-годишният Томе Михаил,
Коментари Харесай

Банско пропищя от руснака Томе! След като преби бившата си съпруга и любовника и, скандален бежанец за пореден път заплаши с убийство 

Полицията в Банско за следващ път арестува 42-годишният Томе Михаил, емигрант от Русия, за отправени закани за ликвидиране към жител на Израел. Екшънът се разиграл през вчерашния ден в центъра на града. Около 15 часа Томе срещнал израелеца и след замяна на реплики, руснакът го нападнал и почнал да го удря, след което последвали и закани за ликвидиране. Незабавно 60- годишният израелец, който е роден в Руската федерация е подал тъжба в полицията, съобщавайки, че се страхуваза живота си.

Полицаите изясняватмотивите за нападението. Неведнъж сме писали за подвизите на Томе, който живее в Банско от към година, само че към този момент неведнъж е арестуван от органите на реда. Преди време преби брачната половинка си и любовника и, с който тя живее на фамилни начала, дни по-късно надна и би конкурент в локално заведение.

При един от арестите му, Томе прехапа долната си джука и упрекна служителите на реда в побой. Винаги се държи извънредно нападателно и нападателно, дории зад решетките,коментираха източници на Струма ком. Прави усещане, че чужденците, които налазиха трайно Банско и се заселиха там основават проблеми на локалната полиция.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР