Полицията в Банско е на крак в търсене на професионалистите,

...
Полицията в Банско е на крак в търсене на професионалистите,
Коментари Харесай

Само в Struma.com! Подробности за най-големия обир на територията на Пиринско! Полицията в Банско на крак в търсене на крадците, ограбили 350 000 лв, злато и ценности от механа Воденицата  

Полицията в Банско е на крайник в търсене на експертите, ограбили нощес, точно на 8-ми март кръчма "Воденицата ", благосъстоятелност на предприемача Лазар Дурчов. 350 000 лв., злато и фамилни полезности изчезнали за броени минути, като крадците проникнали през балконска врата на етажите над механата и доста бързо и майсторски взели парите, научи Struma. com от свои източници.

Парите били скътани в специфичен тайник, само че експертите очевидно имали информация за точното им местоположение и се насочили точно натам. Минути след кражбата притежателят Лазар Дурчов се качил и открил неналичието. Слязъл в механата, където имало празнуващи и съобщил на околните си. Съпругата му безусловно колабирала при вестта.

Незабавно на място пристигнали служители на реда, които създали оглед. Според мненията на доближени до Дурчов, кражбата е дело на безспорни експерти, почеркът е прочут на служителите на реда, които имат вяра, че ще бъдат открити. Става въпрос за група, която не е локална. Крадците взели 350 000 лв., само че оставили към 4 хиляди, евентуално от "суеверие "или страдание към притежателите, разясняват нашите източници.

Това е най-големият грабеж ставал на територията на Пиринско. В случая се касае за изменничество, някой е донесъл информацията на крадците. Има улики, които дават вяра, че наглият грабеж ще бъде оголен.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР