Полицията в Австрия повежда широко мащабна операция по залавянето на

...
Полицията в Австрия повежда широко мащабна операция по залавянето на
Коментари Харесай

Австрия под тревога, издирва убиец-неонацист

Полицията в Австрия повежда необятно огромна интервенция по залавянето на 66-годишен мъж, който от минивана си с надпис " Хайл Хитлер " разстреля съседите си и се укри в близката гора, съобщи БГНЕС.
Според данните въоръженият мъж, чиято идентичност е известна, е провел клането покрай югоизточния град Грац. От транспортното си средство той е прострелял с пушка двама възрастни хора, а една жена е в сериозно положение. " Убитите са му били съседи ", означиха от полицията. " Ситуацията е напрегната, нарушителят е липсващ с оръжието си и популацията би трябвало да бъде внимателно. "
Мъжът е разгласен за търсене по цялата територия на Австрия и Шенгенската зона на Европейски Съюз. В региона, в която се е състояло нападението, са затворени учебните заведения и детските градини. На родителите е предложено да не оставят децата си да играят на улицата.
До момента управляващите са съумели да открият вана на стрелеца, на чийто задни порти с огромни думи е изписан нацисткия привет " Хайл Хитлер ". Сам нарушителят неведнъж е изразявал благосклонностите си към извънредно десните екстремисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР