Полицията в Австралия се е натъкнала на случаи на открити

...
Полицията в Австралия се е натъкнала на случаи на открити
Коментари Харесай

В Австралия зачестяват случаите на скрити игли в плодове

Полицията в Австралия се е натъкнала на случаи на открити игли в ябълка и в банан, което задълбочи рецесията, почнала с намирането на ягоди със скрити игли в тях.

Служителите на реда настояват, че са се сблъскали с над 25 случая на плодове със скрити игли в тях, във всичките шест щата на Австралия.

Според news.com.au, скрити игли са били окрити в банан и в ябълка, закупени в разнообразни елементи на Сидни.

Засега двама души, които инцидентно са погълнали иглите, са посетили болница, макар че никой от тях не е съществено потърпевш.

В тази фотография на 7News се вижда игла, открита в кутия с ягоди.

Жертвите

Хората стартират да откриват игли в ягодите си по-рано през месеца, откакто мъж в Куинсленд, Североизточна Австралия, разгласява пост в обществените медии, в който твърди, че неговият другар инцидентно погълнал половин игла за шиене, до момента в който ядял ягоди и се наложило да посети болница, написа Business Insider.

" Той отхапа от ягодата и погълна половин игла. След това проверихме и останалите ягоди и открихме, че в една от тях имаше скрита игла “, написа Джошуа Гейн във Фейсбук.

21-годишната Хоани Хърн от Куинсленд е откарана в болница, откакто гълтам половин игла и получава остри стомашни болки на 9 септември, съгласно The Courier Mail.

До тази седмица във всичките шест австралийски щата има случаи на открити игли в плодове, като съгласно News.com.au, те към този момент наброяват 26.

Вчера мъж в Йорк, Западна Австралия, разкрил игла, до момента в който миел ягодите си. Днес полицията пък е получила информация за още открити игли в няколко покрайнини на Пърт.

Властите към момента нямат концепция кой стои зад това

Засега остава неразбираемо по какъв начин иглите се озовават в пакетирани ягоди, закупени от магазина, и на какъв стадий от индустриалния развой плодовете са били компрометирани.

Местните управляващи в Куийннсленд оферират 100 000 австралийски $ (72 000 щатски долара) за информация, която може да помогне за разплитането на случая, осведоми News.com.au.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР