Полицията в Австралия разследва смъртта на 77-годишен мъж, причинена вероятно

...
Полицията в Австралия разследва смъртта на 77-годишен мъж, причинена вероятно
Коментари Харесай

Кенгуру преби до смърт стопанина си

Полицията в Австралия проверява гибелта на 77-годишен мъж, породена евентуално от кенгуру, което би било първото ликвидиране от този жанр в страната от 86 години насам. Първият сходен случай е регистриран през 1936 година, оповестиха международните организации.

Жертвата, която държала у дома кенгуруто като домакински любим, е била открита от родственик в дома му в Редмонд в неделя. Мъжът е бил с нанесени съществени пострадвания, когато медиците от Спешна помощ пристигнала на адреса.

Заради агресивното държание на животното и риска да заплаши живота и здравето на докторите, полицията била принудена да простреля кенгуруто.

Кенгуруто представляваше опасност за лекарския екип и трябваше да бъде пожертвано от служителите на реда посредством потреблението на огнестрелно оръжие, обясниха в официално съобщение от локалната полиция.

По данни на следствието мъжът е бил нападнат в неделя и потърпевшият не е имал късмет да оцелее поради нанесените съдбовни удари. Жертвата е държала торбестия бозайник като домакински любим, въпреки в Австралия да има ясно написани правила при какви условия хората може да отглеждат диви животни в домовете си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР