Полицията в Арканзас арестува 35-годишния педофил Джошуа Бокс. Мъжът без

...
Полицията в Арканзас арестува 35-годишния педофил Джошуа Бокс. Мъжът без
Коментари Харесай

Гръмна най-гнусният педофилски скандал, мъж без нос и уста крил стотици снимки със съвсем малки деца

Полицията в Арканзас арестува 35-годишния педофил Джошуа Бокс. Мъжът без нос и уста имал в компютъра си над 2 хиляди фотоси и 450 видеа с детска порнография. Предполага се също по този начин, че е и продавал педофилско порно, написа Newsweek.

Бокс признал, че свалял на компютъра си фотосите и видеата с голи, дребни деца още от 15-годишната си възраст. Той към този момент е попадал в полезрението на полицията предходната година, когато за него предизвестяват във Facebook от канцеларията на шерифа във Вашингтон.

Бокс е бил оголен като педофил още през 2015 година, след което е вкаран в психиатрия. Година по-късно е пуснат с мнение, че е оздравял от девиациите си, само че очевидно това не е било по този начин, разясняват от следствието.

Случаят с педофила е провокирал огромен отзвук в обществените мрежи. " Време е за кастрация, тези хора би трябвало да бъдат спирани ", приканва консуматор във Facebook.



От различен коментар излиза наяве по какъв начин Бокс е изгубил носа си - малко, откакто е наказан през 2015 година той прави опит за самоубийство и стреля в лицето си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР