Полицията в английското графство Уилтшър още не знае дали е

...
Полицията в английското графство Уилтшър още не знае дали е
Коментари Харесай

Полицията не знае дали е било извършено престъпление срещу двамата намерени в тежко състояние

Полицията в британското графство Уилтшър още не знае дали е било осъществено закононарушение против мъжа и дамата, които бяха открити в сериозно положение в събота вечерта в дома им в Еймсбъри, съобщи Ройтерс.

"На този стадий не е ясно дали е осъществено закононарушение ", сподели Пол Милс, заместник-началник на локалната полиция. Той добави, че следствието продължава "в близко съдействие с сътрудници ".

45-годишният мъж и дамата, на 44 години, поданици на графство Уилтшър, получават здравна помощ в болница в град Солсбъри "за хипотетично излагане на незнайна субстанция " и остават в сериозно положение.

Еймсбъри се намира на десетина километра от Солсбъри, където през март бяха отровени с нервнопаралитично вещество някогашният съветски шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Антитерористичният отдел на английската полиция се е присъединил в следствието на новия случай, съобщи ДПА.

"Както може да очаквате, поради неотдавнашните събития в Солсбъри, служители на реда от антитерористичната мрежа работят взаимно с сътрудниците си от полицията на (графство) Уилтшър по отношение на случая в Еймсбъри ", сподели лондонската полиция, която има водеща роля по антитерористичните въпроси.

Британските управляващи считат, че мъжът и дамата, открити в безсъзнание в къща в Еймсбъри, са били изложени на въздействието на незнайно вещество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР